Logo: Friskpak, link til forsidenLogo: Friskpak, link til forsiden
Friskpak
  Udskriv Udskriv  Log ind Log ind  Søg Søg
Du er her: Friskpak > Workshop 18. marts 2010 i Taastrup

Workshop 18. marts 2010 i Taastrup

Temperaturstyring og emballagevalg

PROGRAM

Workshop den 18. marts 2010, Teknologisk Institut,Taastrup

Innovationskonsortiet for Produkttilpasset pakning af frisk frugt og grønt

10.00-10.20   Velkomst v/ Marianne Jakobsen, Teknologisk Institut

10.20-10.40   Hvilke emballerede produkter skal have køl, og hvilke kan have gavn af køl? v/ Merete Edelenbos, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, AU

10.40-11.40   Teori og demonstrationsforsøg om samspillet mellem opbevaringstemperatur, emballagevalg og kvalitet og holdbarhed v/ Marianne Jakobsen, Helle Allermann, Teknologisk Institut

11.40-12.00    Udfordringer og holdninger til emballeret frisk frugt og grønt, inkl. diskussion v/ Steen Haubjerg, Varechef for Frugt og Grønt, Irma A/S

Frokost

13.00-13.30    Temperatur og opbevaringsforhold i butik v/ Helle Allermann, Søren Østergaard, Teknologisk Institut

13.30-14.15    Køleteknologi, inkl. diskussion v/ Lars Reinholdt, Teknologisk Institut

Pause

14.30-14.50    Forskningsresultater v/ Helene Fast Seefeldt, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, AU

14.50-15.20    Opsamling og diskussion Hvordan kommer vi videre, og hvilke initiativer skal vi have sat i gang?

 

Kontakt: Marianne Jakobsen Tlf. 72202452 eller maja@teknologisk.dk